PDA

Bekijk Volledige Versie : beulke greetz



beulke
10-04-2004, 14:05
ff voorstellen:
mezelf:
Ik ben Beulke. deze Nic is gekozen door enkele motor/duikvrienden. Het is een samentrekking van mijn motor en mijn lichaamsbouw.
(motormerk is dus Buell, de rest laat ik aan jullie over)
Ik woon in beitem (west-vlaanderen) samen met mijn vrouw. verdere hobbies zijn: duiken en MTB
mijn motor:
dat is '97 Buell S3. Voor niet kenners: dit is een redelijk zeldzame Buell aangezien dit geen pure naked bike is, maar eentje met een kopkuip en evt met koffers. De motor is een H-D Sportsterblok dat een beetje bewerkt is.
mijn vorige motoren waren Cagiva, Yamaha, H-D sportster en nu dus de ultieme fiets.

Jantje
10-04-2004, 14:09
hey

welkom op 2fast4u

heb je mss wat foto's ervan?

beulke
10-04-2004, 14:23
mijn aviator is een pic van hoe hij was.
nieuwe foto's wil ik wel posten maar dat zoek ik nog even uit hoe dat moet, ben een ander forum gewoon.

Dr.Brainiac
10-04-2004, 22:35
Welkom op 2fast4u.be ;)

Laat ons hopen dat je een beetje gewend geraakt aan dit forum, het is inderdaad iets ingewikkelder dan de meeste anderen, maar het heeft dan ook weer zoveel meer mogelijkheden :p

Om je foto's te posten op dit forum zal je ze ergens online moeten zetten en in je post verwijzen naar deze afbeeldingen. Als het niet duidelijk is mail maar even, we helpen je graag verder (drbrainiac@2fast4u.be)


-- 2fast4u.be crew

beulke
10-04-2004, 22:47
mmm ff testen:


http://www.hpphoto.com/servlet/LinkPhoto?GUID=15e55290-743f-3d11-1b01-9086692045fd&size=lg
mm zo dan??

zo ziet hij er nu dus uit, komt eind van de maand nog verandering in.
(btw: kan ik een foto nietgewoon posten ipv linken??)

beulke
10-04-2004, 22:57
grr lukt dus niet

RunnerX
10-04-2004, 23:50
idd lukt me ook niet, morgen (of mss vandaag nog)zullen we het eens uitzoeken.

foto's posten op het forum zelf is momenteel nog uitgeschakeld,dit omdat we (voorlopig) nog op een kleinere server hangen.

Dr.Brainiac
11-04-2004, 09:37
Bij deze de foto er even op gezet ;)

Dr.Brainiac
11-04-2004, 09:39
Heb het gevonden. Blijkbaar was het probleem hetvolgende:
Als je een dynamische url gebruikt als afbeelding (wanneer er een ? voorkomt in de url) werkte het niet. Nu dus weer wel :p

beulke
11-04-2004, 10:10
Heb het gevonden. Blijkbaar was het probleem hetvolgende:
Als je een dynamische url gebruikt als afbeelding (wanneer er een ? voorkomt in de url) werkte het niet. Nu dus weer wel :pthx Dr.:biggrin: