Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Helzolds Speedway Kampioenschap 28,29/4/2012

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Helzolds Speedway Kampioenschap 28,29/4/2012

  Zaterdag 28 en zondag 29 april start het speedwayseizoen 2012 in België.

  De SpeedwayFanClub SFC vzw opent haar seizoen met de organisatie van het Helzolds Speedway Kampioenschap. Dit is een internationale wedstrijd met deelnemers uit 7 verschillende landen.

  Zaterdag 28 april is er de bekende Try-out en vrije training van 11 tot 17u.
  Geïnteresseerden kunnen onder begeleiding van ervaren rijders hun eerste rondjes op een speedwaymotor maken. Inschrijven kan op het wedstrijdsecretariaat, een dagvergunning kost € 30. Wie dit graag wil doen brengt zelf beschermkledij, laarzen en een helm mee.

  Zondag 29 april starten de trainingen om 10u, het voorprogramma om 12u en het hoofdprogramma om 13.15u. U kunt rijders aan het werk zien in de klassen internationalen, nationalen, rookies en de 125cc rijders die een demonstratie rijden. In de klasse internationalen zien we onze landgenoot Wim Kennis aan het werk tegen een aantal buitenlandse toppers. Zo start ondermeer de Deen Peter Juul Larsen, in 2010 winnaar van onze Gouden Helm. Een andere smaakmaker is de Pool Tomasz Piszcz, in 2011 nog één van de snelsten in onze Gouden Helm. Naast deze 2 profrijders is ook de 2e van vorig jaar erbij, de Nederlander Henry van der Steen. Ook zijn landgenoten Nick Lourens, Pascal Swart en Dirk Fabriek mogen hoog ingeschat worden. De Duitse broertjes Hofmann die vorig jaar beiden de finale behaalden zijn ook weer van de partij. Groot-Brittanië wordt vertegenwoordigt door Steve Jones, Lee Geary en Matt Bates.
  In de klasse van de nationalen zullen Willy Kennis en Bert Berckmans onze eer verdedigen en het opnemen tegen rijders uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittanië.
  De klasse van de Rookies is met 5 Belgen goed gevuld. David Steegmans, Alessandro Borgia, Kristof Ceusters, Des Vanzonhoven en Vital Sleypen nemen het op tegen hun Nederlandse collega’s.
  Ter promotie van de jeugd zullen enkele Nederlandse jongeren een demonstratie geven in de 125cc klasse.
  Wilt U erbij zijn, dat kan voor de prijs van € 8 op zondag 29 april.
  Zaterdag 28 april is de training vrij toegangkelijk.

  Voor meer informatie volg onze website www.speedwayfanclub.be

  (psssst ik ken niets van speedway, maar ik vermoed dat er onder de 2fasters zeker geïnteresseerden zijn. Dus maar even dit berichtje van Nico Moors in topic gezet )
  Licensed to chill.
  Non Semper Arcum Tendit Apollo.
  2fast4u @ Facebook : https://www.facebook.com/2fast4u.be?ref_type=bookmark
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎