Mededeling

Collapse
No announcement yet.

voorjaarstraining cartagena

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • voorjaarstraining cartagena

  High Gear Racing & Motorsportschool
  Zolder

  stellen voor

  Cartagena Track Days

  i.s.m. Werner Daemen Racing School

  Van 20 februari tot 26 februari 2005


  Omdat er steeds meer vraag is naar voorjaarstrainingen hebben High Gear Racing en de Motorsportschool Zolder voor jullie een uniek concept uitgewerkt. De all-in formule die we jullie voorstellen zorgt ervoor dat je zelf (bijna) niets moet doen, buiten motorrijden uiteraardÂ… ! We hebben hiervoor het schitterende circuit van Cartagena uitgekozen. Dit circuit ligt in het uiterste zuiden van Spanje wat ons eind februari zonnige circuitdagen zou moeten garanderen!

  Het principe is eenvoudig Â… u brengt uw motor naar een verzamelplaats. De motor wordt op transport gezet. Zelf stap je enkele dagen later (zondag 20/2) in het vliegtuig richting Alicante waar wij u staan op te wachten. Van daar uit brengen wij u naar een vakantiepark waar wij een weekje zullen verblijven. Zondagnamiddag gaan we, na te hebben ingecheckt in het hotel, naar het circuit om onze motoren in ontvangst te nemen en klaar te maken voor 5 dagen circuitrijden. Op het circuit worden we verwelkomd door Werner Daemen en zijn team die gedurende de week zullen instaan voor technische service en bandenservice. Tevens zal Werner de cursisten mee laten genieten van zijn ervaringen die hij heeft opgedaan in het WK en het IDM. M.a.w. voor iedereen een stukje Werner Daemen Racing School. Werner zal hierin worden bijgestaan door de ervaren instructeurs van de Motorsportschool Zolder.

  Tijdens de Cartagena Track Days komt iedereen aan zijn trekken. Zowel de minder
  ervaren rijders die zich inschrijven voor de cursus als de ervaren rijders die zich komen voorbereiden op het volgende motor(sport)seizoen.

  Voor de prijs van de all-in formule wordt er geen onderscheid gemaakt tussen cursisten en vrij rijders.

  We hebben voor de Cartagena Track Days geprobeerd een echt scherpe prijs neer te zetten en dit lijkt ons ook te zijn geluktÂ…!!

  Prijzen:  All-in formule 1.350 euro (bij inschrijving voor 31/12/2004 : 1.250 euro)

  Inbegrepen in deze prijs : Vliegreis h/t Brussel –
  Alicante, 7 dagen hotel vol pension, transport motor naar Cartagena, 5 volledige dagen circuitrijden, busvervoer van het hotel naar het circuit, indien gewenst begeleiding van door de instructeurs van de Motorsportschool Zolder (cursus), technische service en bandenservice.
  Begeleider 575€ Deze persoon geniet dezelfde privileges als de piloot, maar neemt uiteraard niet deel aan het circuitrijden. (mekanieker, vrouw, vriendin)


  Piloten die zelf naar Cartagena komen en alleen maar willen rijden betalen 110€ per dag.


  Piloten die met eigen vervoer komen en toch willen overnachten in het hotel betalen hiervoor 375€ ( vol pension ) voor de volledige week.
  Voor verder info : Motorsportschool Zolder (Hans) 014/23.35.81 of per mail: [email:38kv4s09][email protected][/email:38kv4s09]
  High Gear Racing (Ivo) 0496/275.507

  Zeer binnenkort kan u ook alle info vinden op http://www.motorsportschool.be
  today is a good day to race !

 • #2
  Zéér scherpe prijs inderdaad. Als ik volgend jaar wat meer circuit ervaring kan opdoen, lijkt dit me wel iets om te doen in 2006 .

  Comment

  Working...
  X