Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Garmin Montana 600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Garmin Montana 600

  De Montana Motor Bundel bestaat uit het outdoor GPS apparaat Montana 600 met een 4” helder kleurenscherm met automatisch landscape of portrait scherm en volgens Garmin perfecte afleesbaarheid bij iedere lichtconditie, de Montana motorsteun, een RAM bevestigingskit waarmee een solide bevestiging voor iedere ruwe conditie zo uit de verpakking mogelijk is.
  Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland B.V:
  Montana is baanbrekend voor alle avonturiers, en nu ook voor de motor en off road fanatici door de Montana 600 motorsteun bundel. Het levert alles wat je nodig hebt direct uit de verpakking. De Montana serie zijn onze topmodellen op het gebied van GPS voor alle terreinen. Hij is in staat om je te begeleiden op allerlei soorten avonturen. De keuze is nu aan jou; Montana brengt je overal.
  De Montana 600 is robuust, waterbestendig en sterk. Het heeft een hoog-gevoelige GPS ontvanger, met HotFix voor optimale positiebepaling, om je op allerlei avonturen te begeleiden. Het ondersteunt meerdere soorten kaarten en biedt geoptimaliseerde gebruikersprofielen voor verschillende activiteiten inclusief o.a. motorrijden, alle outdoor activiteiten, varen en gebruik op de scootmobiel.

  De Montana 600 heeft een microSD kaartuitsparing om de juiste kaart te gebruiken bij je volgende avontuur. Het ondersteunt City Navigator, Garmin Topo kaarten, BlueChart g2 waterkaarten, Garmin fietskaarten en BirdsEye kaarten en beelden. De Montana 600 Motor Bundel wordt geleverd met City Navigator wegenkaarten voor heel Europa. Met het te downloaden BaseCamp kun je trips, routes en waypoints plannen en beheren.

  Tot slot heeft de Montana een aantal belangrijke outdoor kenmerken zoals een 3-assig kantelbestendig kompas dat je accurate gegevens toont zelfs als je stil staat en ongeacht hoe je het apparaat vasthoudt. Het heeft ook een barometrische hoogtemeter dat je precieze hoogte informatie geeft en een profiel gedurende de tijd. Plus het unieke dubbele batterijsysteem van Garmin dat je voldoende batterijlevensduur geeft zelfs als de Montana uit de motorsteun is.

  De Montana 600 Motor bundel wordt in april 2012 verwacht en heeft een adviesverkoopprijs van € 599.
  Bron: http://www.motorfreaks.nl/

 • #2
  Re: Garmin Montana 600

  Ik denk dat dit de toestellen gaan zijn waar de zumo's naar evolueren. De huidige zijn niet volledig compatibel met alle functies van basecamp.

  Comment


  • #3
   Re: Garmin Montana 600

   hmm € 599 das ook weer niet van de poes
   zal het nog maar wat met de 220 doen

   Comment


   • #4
    Re: Garmin Montana 600

    Een nadeel van de Montana tov de zummo is dat hij geen bluethooth heeft voor het geluid naar de helm te brengen. Anders wel een knap toestel.

    Comment


    • #5
     Re: Garmin Montana 600

     Oorspronkelijk geplaatst door Maxxi
     Ik denk dat dit de toestellen gaan zijn waar de zumo's naar evolueren. De huidige zijn niet volledig compatibel met alle functies van basecamp.
     Zoals ?

     Heeft dat ding voeding op de mount ?
     Assemocheilischmachallys!

     Comment


     • #6
      Re: Garmin Montana 600

      Ik bedoelde het eerder softwarematig. Het is eigenlijk een beetje raar dat de nieuwste zumo's niet met alle functionaliteit van Basecamp overweg kunnen.

      Comment


      • #7
       Om dit nog maar 'es onder het stof te halen: zitten hier Montana gebruikers ? Ik was onlangs op een zeer boeiende uiteenzetting over dit toestel en ik was meteen verkocht ! Omdat mijn vrienden me even tegenhielden heb ik het toen niet ter plaatse gekocht, maar ben nu op zoek naar gebruikservaringen.

       De meneer die het toestel ontwikkelde was echt wel enthousiast over zijn product, dus ik verwacht eigenlijk geen negatieve comments. Alvast bedankt !


       WayPoint de Garmin GPS shop, Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Hilversum: Scherpe prijzen, Garmin, TomTom, Mio, GoPro, Cardo, Sena, en meer uit voorraad leverbaar. Motornavigatie, fietsnavigatie, wandelnavigatie, autonavigatie, sporthorloges, wearables, smartwatch

       Comment


       • #8
        Oorspronkelijk geplaatst door An_ Bekijk Berichten
        Om dit nog maar 'es onder het stof te halen: zitten hier Montana gebruikers ? Ik was onlangs op een zeer boeiende uiteenzetting over dit toestel en ik was meteen verkocht !
        Lol
        Zo boeiend dat je na 10' al terug buiten stond?

        Comment

        Working...
        X
        😀
        🥰
        🤢
        😎
        😡
        👍
        👎