Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Garmin lanceert Zumo 350

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Garmin lanceert Zumo 350

  Garmin kondigt een nieuw navigatiesysteem aan, dat motorrijders zowel on als offroad op weg moet helpen. De zūmo 350LM GPS is volgens Garmin een stijlvol, robuust, in zonlicht afleesbaar, een hoge resolutie handschoen vriendelijk apparaat dat bovendien ook in de auto te gebruiken is.
  Met de zūmo 350LM heeft Garmin naar eigen zeggen meer dan alleen een GPS navigator ontworpen. Met zijn nieuwe overzicht van service geschiedenis kan de data, het aantal kilometers en type onderhoud wat gedaan is aan de motor worden opgeslaan. Kilometrage, bandenwissel, bandenspanning, kettingreiniging, olieverwisseling, nieuwe bougies – bijna alles wat je kunt bedenken, houdt de zūmo bij.

  De zūmo 350LM is voorzien van een touchscreen kleurendisplay dat bestand is tegen brandstofdampen en UV stralen. Het display toont alle informatie die je nodig hebt in een eenvoudig af te lezen formaat, terwijl je over de weg rijdt en heeft een handschoen vriendelijk intuïtieve interface die het eenvoudig maakt om informatie in te voeren. De zūmo 350 spreekt straatnamen uit en geeft afslag-bij-afslag stemgestuurde aanwijzingen via de ingebouwde speaker, audioaansluiting of door middel van een compatibel Bluetooth helm of headset.
  De zūmo 350LM is compatibel met BaseCamp™ en het is voor motorrijders eenvoudig om hun volgende rit te plannen. Basecamp is een gratis software programma van Garmin en zorgt er voor dat gebruikers routes, waypoints en tracks kunnen maken op hun computer en deze over kunnen zetten naar de zūmo. Met de “maak route” functie kunnen rijders hun geplande route volgen en hoogteverschillen bekijken, dit helpt bij het inschatten van de moeilijkheid van de rit. Na een rit, on of off road, is het mogelijk om de rit naar Basecamp te versturen om het avontuur met vrienden te delen.

  De zūmo 350LM biedt het gemak van lifetime kaart updates², welke up-to-date kaarten en de meest actuele informatie over bedrijven als restaurants, pinautomaten, ziekenhuizen etc. levert. De navigatie is verder voorzien van een snelheidslimiet indicator en Afslag info die parkeerplaatsen, tankstations, winkels en restaurants toont voor komende afslagen. Met de nieuwe TracBack kan met een druk op de knop de route worden omgedraaid en weer naar het startpunt worden genavigeerd. Ook is de navigatie van een rijbaanassistent met knooppuntbeeld voorzien, die je over moeilijke knooppunten moet loodsen.


  De nieuwe zūmo 350LM wordt in het derde kwartaal (juli) van 2012 verwacht en heeft een aanbevolen verkoopprijs van 499 euro.

  ¹ Beschermt tegen onderdompeling in water voor 30 minuten op 1 meter diepte.
  ² Als je een nüMaps Lifetime abonnement koopt (apart aangeschaft of gebundeld met bepaalde GPS modellen) ontvang je tot 4 kaartupdates per jaar. Deze updates worden kenbaar gemaakt en verstrekt via de Garmin website voor 1 compatibel Garmin product voor de levensduur van het product of tot dat Garmin geen kaartdata updates meer ontvangt van haar leverancier, welke het eerste van toepassing is.

  bron: http://www.motorfreaks.nl/nieuws/pro...-zumo-350.html

  Garmin_zumo350.jpg

 • #2
  ziet er niet slecht uit maar ze zullen moeten oppassen van de gorider want deze doet hetzelfde (geloof ik ) en kost bijna de 40% minder met een headset bij .

  Comment

  Working...
  X