Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Geen enduro Le Touqet meer

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Geen enduro Le Touqet meer

  De lokale actiegroep, uw vriend

  Eerder deze week ging reeds het nieuws de ronde dat de burgemeester van 'Le Touquet' had verkondigt dat deze 'Enduro Le Touquet' de laatste ging zijn.
  De burgemeester is uiteindelijk toch bezweken onder de druk van lokale actiegroepen die het evenement 'not done' vinden.

  Organisator A.S.O. (eveneens verantwoordelijk voor de organisatie van de Dakar rally) heeft na dit slechtenieuws beslist om de 'final edition', 2005 dus, niet door te laten gaan.
  De annulatie geheel op de groene jongens afschuiven zou ook niet volledig correct zijn. A.S.O. Geeft wel toe dat het evenement tegrootschalig begint te worden - 300.000 bezoekers in 2004! - en om problemen te vermijden lijkt dit hen de beste oplossing.

  Aangezien nu niet meteen kan gezegd worden dat het evenement correct kan verlopen, zowel qua opzet als naar veiligheid toe, heeft A.S.O. De burgemeester van Le Touquet ingelicht.

  Wat er met het inschrijvingsgeld en de 1000 ingeschreven liefhebbers gaat gebeuren is nog niet gezegd maar zij zullen alleszins hun centen wel terugkrijgen.

  Met de stopzetting van 'Enduro le Touquet' verliest de planeet een van z'n grootste enduro evenementen. De 'enduro hel' zal u dus moeten missen!
 • #2
  ronduit schandalig het word een beetje ingewikkeld met organiseren en dan blazen we maar alles af
  laten we dan ook maar met zen allen gaan wildcrossen
  rs 250 driver = The Antverpian Pirate

  Comment

  Working...
  X