Mededeling

Collapse
No announcement yet.

chris vermeulen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • chris vermeulen

  Chris Vermeulen zou begin volgende week in actie komen met de Honda RC211V van HRC op het circuit van Jerez. Deze test is uitgesteld tot een nader te bepalen datum in 2005 omdat Chris nog teveel hinder ondervindt van zijn 3 weken geleden geopereerde rechterhand. Chris vertelde aan motogp-news.nl de redenen hiervan.


  Vermeulen liep zijn handblessure op in de warm-up lap voor de 2e manche van de race in Imola toen hij door een olielekkage zwaar ten val kwam. Tijdens diverse bezoeken aan Dr. Costa en het ziekenhuis werd echter nooit vastgesteld dat er daadwerkelijk iets gebroken was.

  Chris bleef echter pijn houden aan zijn rechterhand en besloot zich te laten onderzoeken door een gespecialiseerde chirurg in Engeland. Tijdens dit onderzoek kwam vast te staan dat zijn schippersbotje gebroken was. Op 23 oktober is hij vervolgens geopereerd, op het circuit van Valencia kwam hij er snel achter dat hij teveel last had bij het naast de motor hangen.

  Deze week was hij daar bij een door Pirelli georganiseerde 3 daagse test voor de Superbikes als voorbereiding op het komende seizoen. Chris: "Ja ik heb in totaal 9 rondes op Valencia gereden maar mijn hand begon op te zwellen en het was behoorlijk moeilijk daarmee te rijden. Ik kon wel 2 secondes langzamer rond gaan maar dat heeft geen zin. Ik ben pas 3 weken voor de test geopereerd, ik heb met de dokter gesproken en ik zou over nog eens 3 weken weer kunnen rijden. Ik heb daarom mijn test met de RCV op Jerez uitgesteld.

  Ik heb met Carlo Fiorani van het Repsol Honda team gesproken en hem verteld wat er aan de hand was en hij was het met me eens dat het verstandiger zou zijn dat ik de fiets op een latere datum ga testen. Ik weet nog niet waar en wanneer dat zal zijn totdat Carlo van HRC bevestiging krijgt maar het zal na het testverbod zijn dat tot 20 januari loopt.

  Ik ben natuurlijk zeer verheugd dat ik de kans krijg met de RCV te rijden en ik was teleurgesteld dat ik op de Superbike problemen met mijn pols had waardoor ik de test moest afblazen. Maar kennelijk wil Honda mij zeer graag met de machine laten rijden, ze stellen een andere datum vast, dus dat is geweldig."

  HRC heeft de baan van Sepang afgehuurd van 22 tot en met 24 januari, een week later zijn ze op Phillip Island voor een test. Bij een van deze 2 gelegenheden zal Chris dus waarschijnlijk met de Honda RC211V in actie komen.

  bron:http://www.motogp-news.nl/

 • #2
  Volgens mij is dat nen kerel gie ge goed in het oog moet houden want dat is al een goede piloot en hij gaat volgens mij alleen maar beter worden.Hij is den enige waarbij ooit opgemeten is dat zijn voorwiel 140km/u ging en zijn achterste 190km/u in den bocht dus dat is effe lekker driften.Zit dan ook al van kleins afaan op motokes te vlammen.
  [font=Comic Sans MS][/font]

  Comment

  Working...
  X