Mededeling

Collapse
No announcement yet.

10 mooiste motorroutes van België!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • 10 mooiste motorroutes van België!

  Zeg mannen,
  Wie is er zoals ik in het bezit van dit boekje, ze verkopen het o.a. bij Hein Gericke, enz...
  Ik heb nu twee routes gereden uit dit boekje nl. nr. 2 Limburg en vandaag nr. 7 de Oostkantons. Het zijn beide zeer schone routes maar ik ben wel twee keer mis gereden door een fout in het roadbook, in Limburg niet zo erg want hier ken ik mijne weg vanbuiten maar daar in de buurt van Schönberg heb toch serieus liggen zoeken omdat er een stuk van de route niet in het roadbook stond.

  Zijn er mannen/vrouwen die de andere routes eventueel al gereden en die kunnen zeggen in welke er nog fouten zitten, dan ben ik volgende keer gewaarschuwd en ik de fouten aanpassen in mijn boekje.

  Alvast bedankt.

  De fout in route 2 is bij 45,1 km: daar kan je niet rechtdoor. Je MOET naar rechts en aan de 1ste lichten naar links dan kom op hetzelfde stuk uit!

  De fouten in route 7 zijn: De beginkilometers van Eupen naar Monschau, dit is nooit 38km maar de belangrijkste fout is dat je vanaf km 50.4 moet blijven doorrijden tot ST-Vith (door Manderfeld en Schönberg) want het rond punt dat in het roadbook staat (N62 Luxemburg / Prum) is pas in St-Vith en niet bij km 60.2. Daar is wel een rond punt maar niet datgene dat ze in het boek bedoelen.

  Als het niet duidelijk is dan vraagt ge het me maar?
Working...
X