Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Win een race-zitje bij het Kawasaki-Motornet Racing Team!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Win een race-zitje bij het Kawasaki-Motornet Racing Team!

  Hoeveel motorrijders lopen er rond met de wens om ooit zomaar gratis en voor niets aan een échte race te kunnen deelnemen? Hier bij motornet denken we dat ze gewoon niet te tellen zijn… Het is dan ook met veel plezier dat we jullie het volgende unieke initiatief voorstellen, dat niet minder dan 10 gelukkige zielen zal toelaten om deze wens in vervulling te zien gaan.
  Met een beetje geluk kan je nog dit jaar deelnemen aan een endurace-wedstrijd in het kader van de Club M.E.T. races. Maar zoals steeds zijn er enkele voorwaarden waaraan de deelnemers moeten voldoen. Om in aanmerking te komen voor de selectieproeven moet je tussen 15 januari 2005 en 15 maart aanstaande, de kersverse eigenaar zijn geworden van een ZX-6R of ZX-10R, afkomstig van bij de Belgische Kawasaki-importeur. Het zijn namelijk de mensen van bij Kawasaki Belgium die maar liefst 2 volledig raceklare ZX-6R’s ter beschikking stellen van het team, wat betekent dat er voor elke race 2 zitjes te verdelen zijn. Inderdaad, een dergelijke kans heeft men motorrijdend België nog nooit voorgeschoteld…

  Over de banden hoeven de 10 uitverkorenen zich ook al geen zorgen te maken: Bridgestone stelt voor dit initiatief gratis de nodige banden ter beschikking. Yep! Zelfs veel bekende racesterren krijgen zo’n deal maar met veel moeite voor mekaar, maar geloof ons op ons woord: dit is geen grap maar pure realiteit! Voor de inschrijvingsgelden hoeven de deelnemers ook al niet te sparen; hiervoor doet de Motorsportschool Zolder –voorlopig de vierde partner in dit project- zijn duit in het zakje, door het team gratis te laten deelnemen aan de races.

  Binnenkort doen we jullie de details uit de doeken over de inhoud van de selectieproeven waaraan de gegadigden zullen worden onderworpen. De uiteindelijke circuittest, waarmee deze selectie zal worden afgerond, zal plaatsvinden op de omloop van Zolder. Maar dat niet alleen de aldaar gereden rondetijden bepalend zullen zijn kan je nu al raden. Inschrijven voor deze unieke race-ervaring kan alvast via de link die op de homepage van motornet staat. Het wordt voor sommigen onder jullie écht een onvergetelijk motorjaar. Ja; dat staat duidelijk nu al vast!
  Bron:motornet.be

 • #2
  Dit is echt wel WAW!!!
  You don't WIN silver , you LOOSE gold !!!

  Emilio RIP , we zullen je missen !!!

  Comment


  • #3
   veel meer info kan ik er nog niet over vinden
   Oprichter 2fast4u 2004
   #From CB500 -> CBR900/Fireblade streetfighter to Honda CB1000r 2010 &cbr600 Stuntbike - @@

   -------------------------------------------
   hoe gekker hoe liever
   -------------------------------------------

   Comment


   • #4
    jammer da ge ne nieuwe moto moet kopen eh
    today is a good day to race !

    Comment


    • #5
     Inderdaad...jammer , kzal met de lotto moeten meedoen denk k!!

     Comment

     Working...
     X