Mededeling

Collapse
No announcement yet.

TomTom RIDER : Handig speeltje

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • TomTom RIDER : Handig speeltje

  TomTom RIDER: navigatie op twee wielen

  Amsterdam, … 2005 – TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, heeft nu ook een alles-in-een navigatiesysteem speciaal voor motor- en scooterrijders. TomTom RIDER is de perfecte partner voor de man of vrouw die op twee wielen de polder, het platteland of de grote stad ontdekt.  TomTom RIDER is schokbestendig en spatwater dicht en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het is
  eenvoudig op elke motorfiets of scooter te monteren. En net zo makkelijk is hij er weer af te halen, zodat hij nooit op een onbewaakte motor/scooter hoeft te blijven zitten. Het makkelijk te bedienen touch screen werkt ook met dikke leren motorhandschoenen. Door het ontspiegelde scherm en een geïntegreerde zonneklep is de leesbaarheid onder alle omstandigheden optimaal. En het gestroomlijnde uiterlijk van TomTom RIDER past perfect bij de meeste motorfietsen en scooters.
  2 Wielers


  “Dankzij TomTom RIDER kunnen ook motor- en scooterrijders makkelijk hun weg vinden in de stadsjungle en daarbuiten, in heel Europa”, zegt Harold Goddijn, chief executive officer van TomTom. “Bevestig TomTom RIDER op de motor/scooter, aanzetten en rijden maar.”
  Omvang levering


  TomTom RIDER wordt geleverd met complete, gedetailleerde kaarten, voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart. Gesproken instructies (er is keuze uit dertig talen) wijzen de motorrijder precies waar hij naartoe moet. Die stem hoeft niet boven het motorgeluid en het windgeruis uit te schreeuwen: een comfortabele draadloze headset met Bluetooth wordt standaard meegeleverd en past perfect in de motorhelm. Zo kan de motorrijder overal komen in Nederland en dankzij de Major Roads of Europe map – een kaart die de belangrijkste wegen van Europa bevat, in zeventien landen en ook daarbuiten.
  Connectiviteit en extra's


  TomTom RIDER kan de snelste route aanwijzen, maar mensen die het betere bochtenwerk prefereren kunnen ook opdracht geven de snelwegen juist zo veel mogelijk te vermijden. Gebruikers van TomTom RIDER hebben ook toegang tot de TomTom PLUS informatiediensten (zie afzonderlijk persbericht) via een geschikte Bluetooth/GPRS mobiele telefoon. TomTom PLUS biedt realtime informatie over verkeersopstoppingen en het weer. Ook zijn extra downloads beschikbaar, zoals gedetailleerde kaarten, extra stemmen, interessante routepunten en nog veel meer.
  Andere kenmerken van TomTom RIDER zijn:
  • Handsfree bellen via een Bluetooth-verbinding met de mobiele telefoon[/*:m:1mqpxb1w]
  • Routeplanning met meerdere tussenstops[/*:m:1mqpxb1w]
  • Vinden van locaties aan de hand van de postcode (in Nederland en Groot-Brittannië)[/*:m:1mqpxb1w]
  • Nieuwe mogelijkheden voor het berekenen van de route (snelste, kortste, geen tolwegen) en de route kan bekeken worden voordat de reis begint[/*:m:1mqpxb1w]
  • Meer dan 50 nieuwe stemmen en 16 nieuwe talen, waaronder Pools, Tsjechisch, Turks, Servisch, Kroatisch, Grieks, Russisch en zelfs een Australisch accent.[/*:m:1mqpxb1w]
  TomTom RIDER wordt geleverd met een stroomkabel voor aansluiting op de accu, bevestigingsmateriaal voor op de motor of scooter, een Bluetooth headset voor in de helm en een voorgeïnstalleerde kaart.

  TomTom RIDER zal in de zomer van 2005 op de markt komen. De prijs is echter nog onbekend.

  Bron: TomTom

 • #2
  Zéér interessant !

  Ik zal de aankoop van een pda nog wat uitstellen.

  Comment

  Working...
  X