Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Operation sharecraft

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Operation sharecraft

  Hey iedereen , ik wou hier gewoon even achter iets vragen. Gelieve de slechte commentaar voor jezelf te houden want ieder heeft zijn gedacht over alles. Ik zelf ben bezig met het verzamelen van geld voor een goed doel voor afrika. Samen met de youtube community zijn we grootschalig dagelijks bezig met acties. in slechts 1 week hebben we al 100.000$ weten te verzamelen maar we zijn nog belange niet aan ons doel !

  Lees hierbij dit aub =>

  Ik hoop dat ik een minuut van u tijd mag gebruiken om een woordje te zeggen.

  In deze tijd is het gemakkelijk om uit te reiken naar zaken en doelen waarvan jij denkt dat ze rechtvaardig zijn. Het internet geeft ons de optie om organisaties te steunen , zonder daarvoor echt moeite te moeten doen, dit alles dankzij het internet.

  De youtube community is momenteel bezig met een gigantische actie voor kinderen in hongersnood in Afrika.

  Een groep bekende gesponsorde gamers , zakelijke individuen , en youtubers heeft daarbij operatie 'sharecraft' opgericht. U kan dit doel helpen en toereiken op verscheidene manieren en dat is nu net het mooie hieraan! U moet niet direct geld doneren. Zelfs een jong kind kan zijn bijdrage doen door de link ( gegeven onderaan de mail ) 'leuk te vinden' op facebook , of door de link via zijn vrienden te delen met anderen , etc ... Op deze manier kunnen mensen die hierom veel geven , een klein geld bedrag storten op de wegpagina van sharecraft.
  Het gebeurt snel , eenvoudig en het enige wat je moet doen is het met jou vrienden en kennissen delen !

  Allen kunnen wij niet het benodigde geld verzamelen voor ons doel.Maar samen als community, als groep , als mensen van het hedendaagse internet , kunnen wij dingen bereiken !

  Sharecraft heeft bedrijven die dagelijks de donaties van mensen verdubbelen. gisteren bereikte we na slechts enkele dagen al de kaap van 80.000 dollar. Vandaag halen we de 100.000 $.
  Het is een online beweging die dagelijks veel groeit !

  Help de wereld een handje. We kunnen Afrika niet genezen , maar we kunnen wel geld verzamelen en en mensen helpen die het het hardste nodig hebben..

  het voordeel van 'Save the Children foundation' is dat al het geld DIRECT op de rekening van de organisatie word gezet. Er gaat niets tusse in verloren.Neem alstublieft een blik op onze website , en op wat wij proberen te bereiken. Kijk naar alle verscheidene mensen die elk uur van de dag doneren. Wees zelf ook een pionier in de beweging !

  Ik ben zelf maar een hogeschool student , ik kan alleen geen groot verschil betekenen. Maar als we elkaar helpen en elkaar steunen kunnen wij ons doel bereiken. Wij kunnen degen helpen die het echt nodig hebben met maar een fractie moeite vanuit onze bureaustoel.

  Denk er over na. Geef éénmalig wat je normaal aan een drive in hamburger of een koffie uitgeeft eens aan een goed doel. deze euro betekent veel meer dan jij je kan inbeelden.


  Ik dank u bij voorbaat voor het lezen van deze mail.

  Mvg ,

  Sonny

  Donaties: http://www.opsharecraft.com/
  Meer informatie op een video : http://www.youtube.com/watch?src_vid=qO ... t70Ioim13w

  [mod] donatielink aangepast naar algemene site van deze fundraiser.
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎