Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Topic bannen verwijderd, nieuwe start

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Topic bannen verwijderd, nieuwe start

  het topic "we gaan beginnen bannen" is verwijderd, dit is unaniem besloten door de crew, om de goede sfeer te bevorderen.
  ook wil ik alle leden bedanken die ons hierbij gesteund hebben.
  en zoals er in de titel staat, een nieuwe start
  Oprichter 2fast4u 2004
  #From CB500 -> CBR900/Fireblade streetfighter to Honda CB1000r 2010 &cbr600 Stuntbike - @@

  -------------------------------------------
  hoe gekker hoe liever
  -------------------------------------------

 • #2
  Er is dus beslist dat we verder zullen gaan met 2fast4u.be VZW

  Er zijn een hoop ideeën en oplossingen uit de bus gekomen. Dit heeft ook gevolgen voor het forum, het zal niet iets meer gecontroleerd worden en er wordt een punten systeem ingeschakeld (meer fouten = meer punten => leidt tot sancties). Meer info hierover volgt nog wel.

  Zoals je al gezien hebt zijn de forumregels opgesteld en heb je je hierbij akkoord moeten verklaren alvorens je terug op het forum kan. Als er fouten gebeuren door de leden wordt ook altijd verwezen naar deze regels. Op deze manier is er geen discussie mogelijk aangezien je akkoord bent met deze regels.

  Problemen in de interne keuken zijn ook opgelost en hier zijn ook maatregelen getroffen zodat het forum zal blijven bestaan ongeacht wat er gebeurt. We willen hiermee ook de leden bedanken die ons gesteund hebben zover.


  Veel plezier verder op 2fast4u.be


  -- 2fast4u.be Crew

  Comment


  • #3
   Puntensysteem

   Hier volgt wat meer uitleg over het puntensysteem:

   Als er nu iemand verkeerd post, iets verkeerd zegt, wat tegenstrijdig is met de regels van het forum, zal die persoon in kwestie een waarschuwing krijgen. Aan deze waarschuwing hangen punten vast, naargelang de ernst van de overtreding.

   Ieder lid heeft een credit van 10 punten, eenmaal deze 10 punten bereikt volgt er automatisch een ban van 7 dagen. Na deze 7 dagen kan je weer normaal op het forum.

   Als je daarna nog een ban weet te bemachtigen is dit voor 14 dagen. Drie bans is permanent.

   Dit lijkt allemaal zeer streng, maar het belangrijk om te weten dat er een tijdslimiet aan de punten vasthangt. Zo zal je na een door ons ingestelde periode deze punten ook weer kwijtspelen. Dus een fout maken is niet zo erg, maar je moet uiteraard niet overdrijven want dan schiet het systeem in actie. We begrijpen uiteraard ook dat een topic in het verkeerde forum plaatsen of efkes iets off-topic gaan rap gebeurd is en niet altijd met die intentie. Hier hangt dan ook maar 1 punt aan vast bijvoorbeeld. Dit is vooral voor ons en de moderators om te kunnen zien wie telkens in de fout gaat en welke zaken er zoal verkeerd gaan. Het systeem is bedoeld om waarschuwingen en tevens uitleg te geven, niet om zomaar te gaan bannen (dit zijn extreme gevallen).

   De meeste onder jullie gaan dit systeem niet eens opmerken, dus hou je aan de regels en je zal er geen last van hebben.


   Alvast veel surfplezier op 2fast4u.be

   Comment

   Working...
   X