Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Inschrijven moto van de maand (juni)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Inschrijven moto van de maand (juni)

  Beste leden,


  Je kan nu je inschrijven voor de 3de wedstrijd voor de moto van de maand. Dit zal iedere maand doorgaan tot het treffen in 2006. Daar wordt dan de moto van het jaar verkozen en in de kijker gezet.

  Wie kan hieraan deelnemen?

  Eigenlijk iedereen die een motor bezit en hieraan een en ander veranderd heeft qua uiterlijk, originaliteit en performance-upgrades.
  Het is wel de bedoeling dat je de motor houdt een jaar lang (en de veranderingen laat), want anders kan je zowieso niet deelnemen voor de wedstrijd moto van het jaar.
  Het is ook de bedoeling dat je de motor kan plaatsen gedurende de 2 volledige dagen tijdens het treffen in 2006.

  Hoe deelnemen?

  Deelnemen is heel eenvoudig. Je stuurt een email naar [email:1licl5ub][email protected][/email:1licl5ub] met vermelding van het onderwerp 'moto van de maand 2005'
  In deze email vermeld je in tekstvorm alle wijzigingen tov het origineel model, alsook de specificatie van de motor. Vergeet ook niet om minstens 3 foto's mee te sturen.
  De eerste 5 inzendingen van iedere maand mogen deelnemen. Zat je er niet bij, geen probleem, volgende maand een nieuwe kans. Deelnemers van vorige maanden mogen uiteraard de rest van het jaar niet meer deelnemen.

  Wie beslist wie wint?

  Vanaf de inzendingen iedere maand binnen zijn wordt er een poll gestart op het forum. Dit betekent dat de moto van de maand door de leden gekozen worden.
  De moto van het jaar wordt verkozen door enerzijds de bezoekers tijdens het treffen in 2006, en anderzijds door een geselecteerde jury die aanwezig zal zijn.

  Waarom deelnemen?

  De moto van het jaar krijgt uiteraard een unieke prijs tijdens het treffen in 2006. Deze motor zal dan ook in de kijker geplaatst worden waar de uitslag van de jury bekend gemaakt zal worden en dit voor de vele bezoekers tijdens het treffen.

  Iedere motor van de maand verdient trouwens ook een plaatsje op de homepage een maand lang. Dus als je de winnaar bent van de maand maart, zal jouw motor gedurende de maand april pronken op de homepage en er wordt een aparte pagina voorzien met alle technische uitleg en veranderingen die gebeurd zijn tov het origineel model.
  __________________
  Sponsors - 2fast4u.be
Working...
X