Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 t/m 10 van 26

Onderwerp: Kan geen filmpjes afspelen.

  1. #1
    Registratie
    May 2004
    Locatie
    Opglabbeek (limb)
    Berichten
    7700
    Thanks
    1
    Thanked 228 Times in 178 Posts

    Kan geen filmpjes afspelen.

    Ik kan sinds een periode geen enkele youtube videoclip meer afspelen die hier op het forum zijn gepost.
    Er staat enkel een zwart vlak op het scherm.
    Nu is mijn vraag, wat is de reden van dit probleem en hoe kan ik dit oplossen.
    Vgr
    Al zwaait die ander niet, het gaat er om dat JIJ geniet.
    Current motorbike Yamaha R1

  2. #2
    Registratie
    Mar 2017
    Locatie
    Oud-Turnhout
    Berichten
    366
    Thanks
    256
    Thanked 99 Times in 73 Posts
    Het cache geheugen en cookies van de browser al eens gewist? Staat de datum en tijd goed? Internetsnelheid oké? En alleen dit probleem op 2fast4u?
    2002 Kawasaki ZZR 1200
    A man who stands for nothing will fall for anything.

  3. #3
    Registratie
    May 2004
    Locatie
    Opglabbeek (limb)
    Berichten
    7700
    Thanks
    1
    Thanked 228 Times in 178 Posts
    Dit probleem is enkel op 2fast.
    Al zwaait die ander niet, het gaat er om dat JIJ geniet.
    Current motorbike Yamaha R1

  4. #4
    Registratie
    May 2004
    Locatie
    Opglabbeek (limb)
    Berichten
    7700
    Thanks
    1
    Thanked 228 Times in 178 Posts
    Tijd staat idd niet goed. deze post is gedaan om 0:20 en er staat 22:15
    Al zwaait die ander niet, het gaat er om dat JIJ geniet.
    Current motorbike Yamaha R1

  5. #5
    Registratie
    Sep 2012
    Locatie
    Brussel
    Berichten
    17639
    Thanks
    3402
    Thanked 3754 Times in 2369 Posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Thinluni Bekijk Berichten
    Tijd staat idd niet goed. deze post is gedaan om 0:20 en er staat 22:15
    Maar dan zou iedereen er last van hebben.

    Met welke browser ?

    En enkel Youtube video's ?

    Kan je deze wel zien ?

    Laatst gewijzigd door Tam-Ara; 24-07-2018 om 11:59. Reden: test video link

  6. #6
    Registratie
    Sep 2012
    Locatie
    Brussel
    Berichten
    17639
    Thanks
    3402
    Thanked 3754 Times in 2369 Posts
    hmm, vimeo embed gaat precies niet meer

  7. #7
    Registratie
    Dec 2011
    Locatie
    Sint-Niklaas
    Berichten
    1254
    Thanks
    198
    Thanked 517 Times in 308 Posts


    werkt in Chrome
    werkt in Edge
    werkt in Firefox
    werkt niet in oudere IE
    Tijd is van de server en staat voor iedereen verkeerd denk ik

  8. #8
    Registratie
    Apr 2004
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    12380
    Thanks
    4544
    Thanked 1736 Times in 1083 Posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door E.M. Bekijk Berichten
    Kan je deze wel zien ?

    In Tapatalk wel, in Chrome niet, daar zie ik hem zelfs gewoon niet staan..
    Die van ECHELON speelt wel af in Chrome.

  9. #9
    Registratie
    Jul 2008
    Berichten
    7367
    Thanks
    3913
    Thanked 2033 Times in 1294 Posts
    hier werken de video's ook in Chrome. Ik heb zo'n vermoeden dat het probleem eerder bij Thinluni zijne computer/browser ligt, dan bij de instellingen van 2fast4u.
    Straat: BMW S1000R 2017
    Circuit: Honda CBR600rr 2008
    Garage: Cagiva Raptor 650ie 2007 (puzzle edition)


    De kalender voor 2020 staat online. Blokkeer de data alvast in je agenda zodat je niks mist!

  10. #10
    Registratie
    Apr 2004
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    12380
    Thanks
    4544
    Thanked 1736 Times in 1083 Posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tam-Ara Bekijk Berichten
    hier werken de video's ook in Chrome. Ik heb zo'n vermoeden dat het probleem eerder bij Thinluni zijne computer/browser ligt, dan bij de instellingen van 2fast4u.
    Ik zie die van Fré ook niet op de pc (Chrome noch IE) hoor.

Bladwijzers

Bladwijzers

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •